top of page

PROFESSIONELE HULP BIJ HERSTELLINGEN AAN UW CARROSSERIE

Garage Takeldienst Vincke in Belsele (Sint-Niklaas) levert vakwerk op het gebied van herstellingen aan carrosserie voor alle merken. Onze ervaren en geschoolde medewerkers herstellen zowel krassen en kleine deuken als grotere schade aan uw wagen. Er wordt gewerkt volgens de nieuwste spuittechnieken, waarvoor onze medewerkers ook constant bijgeschoold worden. Wij werken bovendien uitsluitend met watergedragen verf van het merk Lesonal, om ons steentje bij te dragen aan het milieu.

In het verflaboratorium van garage Takeldienst Vincke wordt met behulp van een computerweegschaal de kleurnuance voor uw wagen perfect afgewogen, zodat spuitwerk onzichtbaar wordt. De kleur wordt gemeten op het voertuig zodat we direct de juiste kleur bekomen. Orde en netheid staat tijdens de uit te voeren werkzaamheden voorop. Voertuigen worden na herstelling steeds gewassen en gereinigd, zodat u uw wagen weer als nieuw kan komen afhalen.

Wenst u meer info over onze carrosserieherstellingen ? Neem dan gerust contact op of kom bij ons langs. We zijn gelegen in de Gentstraat 118 te Belsele (Sint-Niklaas), op de grens met de gemeente Sint-Gillis-Waas en in de nabijheid van de gemeente Waasmunster en Stekene

Lesonal

SNEL HERSTELD

Vakwerk voor carrosserieherstellingen? Wij leveren professioneel werk voor elk merk. Onze ervaren medewerkers herstellen krassen, kleine deuken en grotere beschadigingen. Bovendien krijgt u bij ons een uitstekende service, want Takeldienst Vincke werkt uitsluitend met de nieuwste spuittechnieken. Hierbij gebruiken wij watergedragen verf van het merk Lesonal. Zo dragen we ons steentje bij aan het milieu.


Bel Takeldienst Vincke voor onmiddellijke pechhulp of voor meer informatie.

bottom of page