TAKELDIENST 24/24 | 7 dagen op 7

Professionele hulp bij herstellingen aan uw carrosserie

Garage Vincke in Sint-Niklaas levert vakwerk op het gebied van herstellingen aan carrosserie voor alle merken. Onze ervaren en geschoolde medewerkers herstellen zowel krassen en kleine deuken als grotere schade aan uw wagen. Er wordt gewerkt volgens de nieuwste spuittechnieken, waarvoor onze medewerkers ook constant bijgeschoold worden. Wij werken bovendien uitsluitend met watergedragen verf van het merk Mobihel Helios, om ons steentje bij te dragen aan het milieu.

In het verflaboratorium van garage Vincke wordt met behulp van een computerweegschaal de kleurnuance voor uw wagen perfect afgewogen, zodat spuitwerk onzichtbaar wordt. Orde en netheid staat tijdens de uit te voeren werkzaamheden voorop. Voertuigen worden na herstelling steeds gewassen en gereinigd, zodat u uw wagen weer als nieuw kan komen afhalen.

mobihel_helios

Snel hersteld

Vakwerk voor carrosserieherstellingen? Wij leveren professioneel werk voor elk merk. Onze ervaren medewerkers herstellen krassen, kleine deuken en grotere beschadigingen. Bovendien krijgt u bij ons een uitstekende service, want takeldienst Vincke werkt uitsluitend met de nieuwste spuittechnieken. Hierbij gebruiken wij watergedragen verf van het merk Mobihel Helios. Zo dragen we ons steentje bij aan het milieu.


Bel Takeldienst Vincke voor onmiddellijke pechhulp of voor meer informatie.